Litecoin zakt naar zevende plek op de coinmarketcap

De digitale valuta litecoin is naar een zevende plek gezakt op de coinmarketcap. Op 20 augustus 2017 is het litecoin broertje ingehaald door de cryptovaluta NEM. De prijs van één litecoin blijft rond de € 40,00 schommelen en de totale marktwaarde van de munt is rond de 2 miljard euro. Iedereen kan litecoins kopen met Bancontact bij verschillende websites. Dit jaar steeg de litecoin met meer dan 1000% in waarde zoals ook uit onderstaande grafiek is af te lezen. De litecoin koers is hier live te volgen.

Wat is litecoin?

Litecoin is een peer-to-peer Internet valuta dat onmiddellijke, bijna kosteloze betalingen toelaat naar eender wie in de wereld. Litecoin is een open source, globaal betalingsnetwerk dat volledig gedecentraliseerd is zonder enige centrale autoriteiten. Mathematica beveiligd het netwerk en laat individuen toe hun eigen financiën te controleren. Litecoin beschikt over snellere transactie bevestigingen dan de leidende op mathematica-gebaseerde valuta. Met aanzienlijke steun van het bedrijfsleven, handelsvolume en liquiditeit, is Litecoin een bewezen handelsmedium aanvullend op Bitcoin.

Litecoin zakt naar zevende plek op de coinmarketcap
Rate this post

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *