Litecoin koers stijgt met meer dan 10% in 24 uur

De litecoin koers is in de afgelopen 24 uur flink gestegen. Met een koersstijging van meer dan +10% is het bitcoin broertje goed voor een 5e plek op de coinmarketap. Hieronder een weergave van de litecoin koers de laatste 24 uur. Op deze pagina lees je meer over: litecoins kopen.

Over litecoin

Litecoin (symbol: Ł afkorting: LTC) is een cryptovaluta (cryptocurrency) waarbij de productie en overdracht van litecoins is gebaseerd op een open-source cryptografisch protocol wat niet afhankelijk is van een centrale autoriteit. Litecoins kunnen worden overgedragen door middel van een computer of smartphone zonder bemiddeling van een derde partij zoals een centrale bank. Litecoin is gebaseerd op dezelfde technologie als die van bitcoin en is opgericht door voormalig Google-medewerker Charlie Lee.

Litecoin koers stijgt met meer dan 10% in 24 uur
5 (100%) 2 votes

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *